Om LEJONSSON.se

Välkommen till LEJONSSON.se!

På denna webbplats återfinner man alltid mina aktuella kontaktuppgifter. Här finner man även min personliga blogg samt lite annat smått och gott. Sedan juli 2009 är lejonsson.se byggd på Drupal 6, en plattform som erbjuder stora möjligheter och således kommer sajten med tiden att utökas med alltmer innehåll och alltfler funktioner. I november 2013 uppgraderades plattformen till Drupal 7, samtidigt som den omarbetades och fick ett nytt tema designat av Tom Isberg.

Jag är sedan 2010 egenföretagare och driver företaget LEJONSSON AB, Webbyrå och Nöjesproduktion (för stunden en verksamhet i malpåse till följd av plandemins tyranni).

Min fritid ägnar jag gärna åt dans, körsång, festfixeri, friluftsliv, matlagning och allehanda hemmapyssel. Jag äger en skogsfastighet med släktgård från 1900-talets början i östra Jämtland där jag gärna tillbringar stor del av min tid, i skogsarbete, skötsel av gården, och det vitaliserande avskilda lugn som denna miljö erbjuder. Jag är även aktivt engagerad i allehanda samhällsfrågor. Mitt samhällsengagemang började i frågor rörande skyddandet av Internet såsom en öppen och fri plattform för kunskapssamhället, något många av oss sett som självklart men som idag hotas av både politiska och kommersiella särintressen, ett engagemang som förde mig till att bli aktiv i Piratpartiet. Piratpartiet är än i idag det parti som bäst står upp för och osvikligt försvarar medborgarnas integritet, yttrandefrihet och rättssäkerhet på nätet, värden som jag menar utgör grundpelare för ett demokratiskt samhälle. Personligen har jag dock rent engagemangsmässigt gått vidare och är idag politiskt associerad till Medborgerlig Samling som jag anser utgör den mest hoppfulla myllan till ett konstruktivt politiskt arbete för framtidens Sverige, med ett konservativt liberalt fundament som ödmjukt står upp för de västerländska liberala demokratiernas idémässiga arv av traditioner och värderingar utifrån humanism, upplysning och frihetlighet.

Utöver denna personliga webbplats så driver jag danssajten www.lejondans.com, välkommen på ett besök!