Kommenterat

 • Svar på: LEJon ser på världen med nya ögon   10 år 5 månader sedan

  Att göra en ögonlaseroperation är för de flesta ganska skrämmande - för man "skär" ju faktiskt i sina egna ögon :-)
  Men de senaste 10 åren har det blivit mkt säkrare och idag känner man alltid någon som har opererat sig. Skulle du en dag ta beslutet att göra en operation så kan jag tipsa om en sajt för att jämföra priser och behandlingar www.alltomogonlaser.se Då ser du exakt hur mycket det kostar samt om någon klinik erbjuder avbetalningar. Tips är även att boka in dig på gratis förundersökning på några som du tycker är bra och besök dem. Efter en 2-3 förundersökningar så kommer du i magen känna vilken klinik som ska få operera dina ögon. Lycka till!

 • Svar på: Att leva med sina känslor   11 år 8 månader sedan

  En negativ känsla är understimulans. En motsats till utbrändhet.

 • Svar på: Fyra kronor skiljer pizzeria-agnarna från vetet i Östersund   12 år 1 månad sedan

  Jag nostalgisurfar lite och fnissar åt detta påhitt. Minns även författandet av inlägget, ingen Alvedon-drink så långt ögat nådde.
  Kram på dig!

 • Svar på: Ordstäv   13 år 2 veckor sedan

  Det har du rätt i!!

 • Svar på: Ordstäv   13 år 2 veckor sedan

  Daniel Isvén: Ett hem utan ett dansgolv är bara ett hus!

 • Svar på: Att leva med sina känslor   13 år 6 månader sedan

  Det är kloka ord du skriver, kan bara hålla med. Men det tar tid att lära sig att leva med sina känslor, man behöver gå på några nitar i livet för att så småningom förstå hur man ska hantera dom. Befinner mig just nu i ett ganska jobbigt skede i mitt liv, men mitt i eländet känner jag att jag nog lärt mig en del genom åren trots allt. Jag tillåter mig själv att känna, det är ok under rådande förutsättningar. Men samtidigt försöker jag att inte grubbla och älta utan helt enkelt "bara vara" i känslan utan att kämpa emot. Det går ganska bra. Och det finns ju så mycket här i livet att glädjas åt och njuta av bara man öppnar ögonen!

  Mvh Mari

 • Svar på: Come on baby just ride with me   13 år 12 månader sedan

  Hej!
  Ja vi får väl se hur det blir med sommarens dansturné, som synes på lejondans så har jag knappt alls lagt någon personlig plan för sommaren ännu, men det lär väl falla på plats snart. Någon tur norröver lär det förmodligen bli, återstår att se när. Jag hoppas vi ses!
  Kram,
  /L-E

 • Svar på: Come on baby just ride with me   13 år 12 månader sedan

  Jag vill dansa med dig i sommar! Kommer du något uppöver mån tro? Inte för att jag tror att jag kommer att ta mig till någon dansbana, även om det vore sjukt kul, men jag tror inte min bäbis skulle gilla det nåt vidare :)

  Jag skriver kram, för jag skulle gärna krama dig, i verkliga livet!
  Kram //Maria

 • Svar på: Av kärlek   14 år 1 vecka sedan
  :)

  :)

 • Svar på: Flytt av LEJONSSON.se   14 år 1 vecka sedan

  Grattis och lycka till med din nya hemsida... Ser riktigt bra ut =)

  //Maria